Beburkol, miközben felemészt

Burjánzó, érzékien egymásba olvadó kreatúrák tekerednek a Hamburger Bahnhof főcsarnokának gerendáiról és oszlopairól. Taszító és vonzó, tapintanánk, de közben viszolygunk. Eva Fàbregas installációja a teret egy lélegző organizmussá változtatja.

 • Alászállni a földalatti mélységekbe

  Hardi Ágnes művei egyszerű téri helyzeteket mutatnak fel, olyanok, mint a zen-kertek, amelyekben nincsen semmiféle történés, csendesek, mégis: az apró beavatkozások a térbe vagy a felületbe, egészen szélesre nyitják a néző elméjét. 

 • Rút szépség

  Roskó Gábor abszurd alakjai inkább rútak, semmint bájosak. Testük torz, emberi mivoltukat szinte teljesen „levetkőzték”.

 • Amikor a cipőkön megjelent a banán

  Szerintem nemcsak én, de én mindenképpen és nagyon vártam ezt a pillanatot. Amikor Dóra Ádám belazul, kicsit elengedi a formát és közelebb kerül az absztrakcióhoz.

 • A jövő f@szsz0pás!

  …vallja egyik vászonképén Nagy Kriszta Tereskova, akinek a Tokaj ArtWine galériában látható Az életem vége kiállítása egyszerre szól a testet megnyomorító időről, valamint az életfélelemről.

 • Metszéspontok // Godot Labor

  Immár hagyomány, hogy a Godot Labor fiatal tagjai évről évre csoportos nagykiállítás formájában mutatkoznak be, prezentálva az elmúlt egy év termését, de az alkotói attitűdökben és folyamatokban végbement változásokat is.

 • Földesi Barnabás // Bábeltől Keletre // Karinthy Szalon

  Földesi Barnabás // Bábeltől Keletre // Kocsis Katica megnyitóbeszéde

További elemek
támogatók